Logo

Alla funktioner

Systemet är molnbaserat

All information och data lagras i molnet. För dig betyder det att du har tillgång till ditt system från vilken enhet du vill, allt du behöver är en webbläsare och internetuppkoppling.

Bästa schemaläggningssystemet för städföretag

Vi har tillbringat mer än 5 år för att skapa det absolut bästa schemaläggningssystemet. Systemet har en perfekt balans mellan enkelhet och kraft och är anpassningsbart utifrån användarens behov.

Avancerad sökfunktion som drivs av AI

Systemet hjälper dig bland annat att beräkna restiden för den anställde mellan uppdragen, dennes tillgänglighet och andra faktorer som gör att du vet vem som är bäst lämpad för ett visst uppdrag. Detta gör att du sparar tid i arbetet med schemaläggning men du sparar också pengar på att det blir en effektiv fördelning av uppdragen.

Faktureringssystem

Allt fakturering är integrerad i systemet, vilket innebär att alla händelser från kalendern automatiskt genererar en faktura att godkänna. Allt med ett klick.

Nyckelhantering

Med systemets inbyggda nyckelhanterare har du alltid koll på var dina kunders nycklar finns. Du kan i programmet även se historiken för nyckelns placering och dessutom skapa påminnelser för en specifik nyckel.

Integrerat mejlsystem

För att hjälpa våra kunder att ha allt på ett ställe, har vi implementerat en e-postmodul så att de kan skicka och ta emot alla sina e-postmeddelanden i vårt system istället för att använda externa program.

Extra hög säkerhet

De flesta företag skapar säkerhetskopior en gång per dag. Vi säkerhetskopierar var 30:e minut och har vårt backupsystem på en extern server. Alltför att du ska känna dig extra trygg med ditt program.

Personaluppgifter

Förvara all data om dina anställda i ett och samma system. Personuppgifter, arbetshistorik, filer, kontrakt, meddelanden, kommentarer med mera under fliken ”Anställda”. Avslutar din anställde sin tjänst så behöver du inte ta bort denne från systemet, arkivera i stället och behåll all historikdata för denna medarbetare.

Bevakning av anställda

Varje anställd har tillgång till en mobilapplikation där de kan checka in och checka ut från sina uppdrag. Den informationen kan du se i programmet, i syfte att bevaka att tider hålls och att den anställde inte lämnar sitt uppdrag tidigare än vad som är avtalet i schemat. Systemet är byggt så att det inte går att checka in eller ut om man inte befinner sig där uppdraget ska utföras.

Mobilapp för medarbetare

De anställda kan i mobilappen få tillgång till sitt schema för de närmaste dagarna, se på kartan var de ska arbeta. Där finns även historik för utfört arbete och till och med skriva och ta emot meddelanden från systemet.

Mobilapp för kunder

För att underlätta för kunderna kan de själva kontrollera i sin mobilapp när nästa städtillfälle är bokat, utan att kontakta företagets kundtjänst. Där kan de även se historiken, ta emot och sända meddelanden och även ge betyg på sin senaste städning.

Arbetsledning

Arbetsledningen har tillgång till huvudsystemet där de kan hantera allt, men med valmöjligheten att lägga in vissa begränsningar. Du bestämmer vem som har tillgång till vad i systemet, till exempel kanske du vill ge åtkomst endast till ekonomidelen till företagets revisor.

Interaktiv karta med livevisning

Vi förberedde just nu en interaktiv karta med extra vy där du kan se alla dina kunder, anställda eller till och med anställda som är hos kunden just nu. Om du planerar att göra någon åtgärd så kommer den här kartan att hjälpa dig att fatta ett korrekt beslut.

Lägg till intressanta platser på din karta

Vi tillåter att lägga till anpassade intressanta platser till kartan, så att du kan lägga till mer än bara dina kunder och anställda. Tex kan du lägga till förrådslager och bestämma om det ska vara synligt för dina anställda eller inte. Beslutet är upp till dig och du kan lägga så många platser du vill.

RUT/ROT-avdrag

Systemet skapar specialfiler som du enkelt kan ladda upp på Skatteverkets hemsida.

Frånvarohantering

Dina anställda kan utföra frånvaroansökningar från mobilapplikationen, du kan acceptera eller avslå det direkt i systemet. All frånvaro kommer att synas i kalendern så att du kan se om en viss anställd är tillgänglig en viss dag eller inte.

Kundhantering

Huvudfunktionen i systemet är den som hjälper till att hantera företagets kunder. Adresser, nycklar, filer, kontrakt, tjänster, fakturor och mycket mer hanterar du på varje kundkort.

Skador

Tyvärr händer det ibland att du måste anmäla en skada hos din kund. Vi ger dig ett verktyg för att rapportera och spåra alla olyckor som inträffat på ditt företag så att du enkelt kan sätta in rätt åtgärd som tex extra utbildning av personal.

Bilhantering

Håll koll på din bilpark, tilldela bil till en specifik anställd och se detaljerad historik över vem som hade bilen vid en viss tidpunkt på ditt företag. Du kan tilldela specifika tillgångar till en bil för att veta var företagets utrustning finns.

Avancerad statistik

Systemet ger dig en överblick över hur ditt företag växer över tid. Vilken typ av tjänster är vanligast och vilka kunder är mest lönsamma m.m.

Exportera till PDF och Excel

Du har tillgång till all data i systemet, bara några knapptryckningar bort. Om du någon gång skulle vilja göra något med informationen kan du enkelt exportera allt du behöver till Excel eller PDF. Du kan förstås också skriva ut, tex statistiken.

Påminnelser

Påminnelsemodulen låter dig skapa påminnelser för dina kunder och anställda. Tex en påminnelse om att be en anställd att ta med några dokument som han/hon behöver.

Håll koll på att tider passas

När dina anställda börjar sitt arbete behöver de checka in/checka ut i mobilapplikationen. Detta går endast att göra om den anställde befinner sig i närheten av det uppdraget denne är inbokad på. Positionen bekräftas via mobilens GPS och kontrollen av positioneringen görs aldrig i några andra situationer än den arbetsrelaterade.

SL logo

Trafikinformation från SL

Systemet identifierar all nödvändig information från SL och visar dem i systemet på ett tydligt sätt. Tack vare det kan du informera dina anställda om något inträffat och förhindra eventuella arbetsförseningar hos dina kunder.

Håll reda på filer och dokument

Företag har ofta en enorm mängd dokument och filer att hantera. Det kan vara anställningsavtal, avtal med kunder, kontrakt, bilder m.m. I vårt system har du möjlighet att lagra dessa filer, så att du har allt på en och samma plats. Enkelt!

Flerspråkigt system

För att hjälpa dina anställda är systemet översatt till flera språk, vilket underlättar deras dagliga arbete både i appen och i systemet.

Historik

Varje åtgärd i systemet har sitt eget fotavtryck, vilket innebär att vi vet vilken person som ändrat vissa kunddata eller skapat en ny medarbetare etc. Detta underlättar när du vill veta vem som utfört ett visst kommando.

Inbyggd Helpdesk

Vi levererar ett verktyg som låter dig bygga ditt eget helpdesk-system, vilket innebär att du kan skriva flera texter på många olika språk och göra den läsbar för dina anställda eller kunder. I stället för att dina medarbetare tex ska ringa till sin chef, kan de hitta svaret i hjälptexten.

Och förmodligen mycket mer...

© 2023 Wisegent, Skapad med kärlek I Sverige